Placeholder

ScanSys: slimme software voor geautomatiseerde verwerking en fiattering van uw facturen en documenten

ImageCapture, een product van ScanSys, is flexibel inzetbare scan en herken software die naadloos integreert met uw Exact administratie. Hierdoor kunt u kostbare tijd besparen op het verwerkingsproces van uw facturen en documenten én heeft u altijd inzage in uw kosten en de status van uw documenten. Inmiddels heeft de software koppelingen met meer dan 60 applicaties waaronder Exact Globe, Online, Financials en Synergy.

“Met ImageCapture software wordt het verwerkingsproces van uw facturen volledig geautomatiseerd, van binnenkomst tot aan betaling!”

Factuurverwerking met ImageCapture

ImageCapture herkent, boekt en archiveert uw facturen automatisch in Exact en in een digitaal archief. Met behulp van de ImageCapture Reporting module kan vanuit dit archief waardevolle managementinformatie ontsloten worden, bijvoorbeeld over de doorlooptijden in uw verwerkingsprocessen. U kunt uw medewerkers, op basis van rollen en rechten, toegang verlenen tot het digitale archief waar zij alle facturen inclusief boekingsdata en de complete audit trail kunnen inzien.

Voor de verwerking van inkoopfacturen biedt ImageCapture software het gemak van automatische matching op bestellingen en ontvangsten in Exact. Verschillen in verwachtte en gefactureerde goederen worden hierdoor direct zichtbaar. Facturen kunnen ook automatisch gesplitst worden naar meerdere boekingsregels of, met behulp van robotic accounting, volledig automatisch geboekt worden. Bijvoorbeeld wanneer de factuur een 100% match met de bestelling in Exact oplevert.

Ook de fiattering van uw facturen verloopt volledig digitaal in ImageCapture Web. Fiatteurs ontvangen een link naar de te accorderen facturen en hebben de mogelijkheid facturen goed- en af te keuren, te delegeren of een vraag te stellen aan een collega.

Met ImageCapture software wordt het verwerkingsproces van uw facturen volledig geautomatiseerd, van binnenkomst tot aan betaling!

Overige documenten

ImageCapture software kan ook worden ingezet voor de automatische verwerking van uw poststukken, verkooporders, HR-dossiers en tal van andere administratieve documenten.

Automatiseer

VOORKOM SAAIE REPETERENDE HANDELINGEN
Bespaar kostbare tijd op het verwerken en goedkeuren van je inkoopfacturen en overige administratieve documenten.

Digitaliseer

GA VOOR EEN PAPERLESS OFFICE
Digitaliseer je administratie en je hebt je documenten altijd binnen handbereik, ook als je thuis of onderweg bent!

Optimaliseer

VOORKOM MENSELIJKE FOUTEN!
Verkort je doorlooptijden op de administratie en voorkom fouten bij het boeken en verwerken van je facturen en documenten.

ImageCapture Software: maak werken op de administratie leuker én makkelijker

Kijk voor een volledig overzicht van alle toepassingen van ImageCapture software op de website en ontdek hoe ImageCapture software uw financieel administratieve processen kan stroomlijnen.

Placeholder

ImageCapture software kan ook worden ingezet voor de automatische verwerking van uw poststukken, verkooporders, HR-dossiers en tal van andere administratieve documenten. Victor Holland levert en implementeert de oplossingen van ScanSys.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl