Afbeelding Victor Holland met Orbis-Synergy integratie

… maakt digitaal zakendoen mogelijk!

E-business stelt bedrijven in staat hun prestatie te verhogen door middel van efficiëntieverbetering. Het voegt waarde toe in termen van hogere omzet, lagere kosten en hogere klanttevredenheid. E-business vormt in combinatie met internet een belangrijke tool in de marketingmix. Met behulp van e-business ontstaan nieuwe verbindingen tussen onder andere bedrijven en consumenten.

“Wij implementeren oplossingen waarmee wij u vergaande voordelen bieden op het vlak van relatiebeheer, documentbeheer en workflow management.”

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy

Creëer structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy, het bedrijfssoftwareplatform voor Business Process Management dat op organisatieniveau kan worden ingezet. Exact Synergy brengt ordening in uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en biedt uw medewerkers de nodige houvast, zodat ze optimaal kunnen samenwerken.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie

Met Exact Synergy bedrijfssoftware voor bedrijfsprocessen zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. Uw vestigingen, divisies en afdelingen kunnen gestructureerd samenwerken in een online CRM/HRM/ERP software pakket. Exact Synergy kan ook gegevens uit uw bestaande administratieve software overnemen. Profiteer van de efficiency en synergie voordelen en structureer uw bedrijfprocessen ook met de bedrijfssoftware van Exact.

Overzichtelijke analyses en rapportages zorgen voor overzicht

Exact Synergy structureert en stroomlijnt uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen – workflowmanagement – geven medewerkers en managers de functies om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op realtime key performance indicators, die u zelf heeft gedefinieerd.

CRM Software

Volwaardige CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie.

HRM Software

HRM software voor het inrichten van een overzichtelijke personeelsadministratie.

Workflow Software

Workflow software voor het structureren van al uw complexe bedrijfsprocessen.

Exact Synergy: Eén systeem voor al je bedrijfsprocessen

Van documentmanagement tot procesmanagement en het bewaken en automatiseren van processen. Met Exact Synergy maak je informatiestromen duidelijk inzichtelijk met volledige integratie van financiële data en je ERP.

Image used to illustrate Victor Holland product section about Exact Synergy

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl